Borderterrier i Trollhättan

01.08

Dags att sova nu...klockan tickar iväg o den har slagit ETT. Har suttit på altanen o druckit lite vin med grannen Bea. Vi har löst massor av alla världsproblemen o haft kul :o)

Tidigare idag så var jag o hundarna på hundbadet. När vi kom dit så låg det en sådan där senig gubbe som alltid är jättebrun o solade. Han låg precis vid stranden och sög in alla solstrålar som fanns. Lite långre bort satt ett äldre par med en jrt tik. I vattnet såg jag en säl....eller det var nog en gul labbe - men han såg ut o lät som en säl.

Hade med badleksaken till hundarna som snabbt ville blöta ner sig. Dom simmade o simmade. Sälen...förlåt gula labben brydde sig inte alls utan hade bara SIMMA i huvudet.

Strax kom en labbe till fast en svart sådan. Ärtan ville leka och det ville han också. 18 mån och hela kroppen full med bus. Perfekt tyckte Ärtan!

En "mördarhund" dök också upp med matte. Världens snällaste mördarhund :o) En tik på 1 år av rasen engelsk staff. Lugn o fin. Men Ärtan fick allt igång henne.

Wera var lös i början - när inga hanhundar syndes till. Hon såg till att den seniga bruna mannen inte fick värmeslag....varje gång hon kom upp från badet så sprang hon till honom o ställde sig vid hans huvud och ruskade sig. *flinar* han kunde inte förstå att det fanns sååååå mycket vatten i en sån liten hund. *s*
Sen tyckte Wera att det var dags att få en ny leksak för hon dödade den "gamla". All vadd skulle ur ansåg hon.

Nähä...nu är det allt dags att sooooooova. Nattinatti

Kommentarer
Postat av: Eleonore & Keeta

Stackars seniga farbror som inte fick sola ifred. Fast han kanske var tillräckligt brun. Håll tummarna för att inte Keeta börjar löpa denna veckan, vi ska ju tävla på lördag.

2009-07-05 @ 11:08:32
Hemsida/Blogg: http://www.keeta.se

Postat av: Sanna

En riktig hunddag blev det och gubben kanske var tacksam för de ofrivilliga blötningarna så han slapp gå i och bada...ha ha!

Det är ruter i hundarna allt :))

2009-07-05 @ 15:00:16
Hemsida/Blogg: http://sancha.bloggagratis.se

Postat av: Sanna

Jqag menar att det är OK det hundar gjorde och att de är tuffa med meningen -"det är ruter i hundarna"!

2009-07-05 @ 15:20:19
Hemsida/Blogg: http://sancha.bloggagratis.se


Skriv gärna en kommentar här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon E-post? (visas inte)

Din hemsida/blogg kan du skriva här:

Kommentar:

Trackback