Borderterrier i Trollhättan

Gravid

Wera var höggravid igår. Ärtan var inte långt efter.
När jag kom hem igår så kom ingen av hundarna o hälsade. DÅ ska man verkligen reagera!!! För då är det något som har hänt, något lurigt...

Wera låg platt i fåtöljen i sovrummet. Ärtan lekte frimärke på golvet. Båda med huvudet på backen o med viftande svansar.
Tittar in i köket....där på golvet ligger Frolic-påsen.
Tar upp den o märker glatt att dom iaf har lämnat FYRA frolicar. Resten då? Jo den låg i deras magar. Ganska så nyöppnad 1,5 kg påse. Så att dom såg höggravida ut kan du nog förstå...

Känns ju inte så kul eftersom det är tävling till helgen. Någon av dom, gissar faktiskt på Ärtan den här gången, har hoppat upp på köksbänken o dragit ner påsen. Sen har dom mumsat.
Så igår kväll åkte vi till stugan för lite simträning för Wera. På stranden var det två tjejer o en kille som mer än gärna ville leka med hundarna. Vattnet var otroligt varmt o det var höga vågor.
Hundarna njöt som bara den.

I natt ville Wera ut o bajsa flera gånger. Så nu på morgonen tyckte båda att det skulle vara gott med lite frukost. Men blicken dom fick av mig fick dom snabbt att ändra uppfattning. Dom sa båda: ok, ok vi kan ta frukost lite senare....eller mycket senare och så smet dom iväg med skamsna blickar.

I eftermiddag ska bilen packas o vi är såååååå laddade för tävlingen imorgon. Wera o hennes stora mage nickar o håller med :o)

Kommentarer
Postat av: Eleonore & Keeta

Busiga hundar du har. Lycka till på tävlingen!! Kommer ihåg när du tävlade med Wilma där och Wera smet.

2009-06-26 @ 12:31:30
Hemsida/Blogg: http://www.keeta.se


Skriv gärna en kommentar här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon E-post? (visas inte)

Din hemsida/blogg kan du skriva här:

Kommentar:

Trackback