Borderterrier i Trollhättan

Vilka idioter det finns som bloggar!

Visst är bloggvärlden underbar?
Man kan hitta folk som skriver om precis allt möjligt. Vissa är glada medans andra för det mesta har ett grått moln ovanför sig och gnäller på allt o alla.
Dom glada läser jag gärna, man får en "kick" och blir glad själv. Surmularna däremot tycker jag synd om....eller näe.... det gör jag faktiskt. Mest synd om dom själva som inte har något vettigt liv. 

Tänk vilken tur att man då SJÄLV kan välja vad man vill läsa och inte läsa. Gillar man inte något så behöver man inte besöka den bloggen mer. Man får ju acceptera andras åsikter.

Kollade runt lite allmänt på gt.se nyss och kom in på avsnittet om husdjur. Där fanns några "populära bloggare" som det stor i rubriken. Funderade på vilken jag skulle kolla på och hamnade då på den här:  http://blogg.expressen.se/hundskit/
Snacka om att ha en udda "Hobby" Känner nog inget behov att gå in där mer....kan få skitiga skor :) Nu har jag visserligen inte läst vidare mycket av det som stod där, men vilken bitter människa! Har han/hon inget liv alls? Foto bajspåsar och skithögar och lägga in i en blogg...! Sanslöst!

Någon annan som har hittat en knepig eller speciell blogg?


Kommentarer
Postat av: Eleonore

Hm, jag var ju tvungen att kika in på den bloggen. Vad ska man säga. Läste att att det var nån 17åring som var lite orolig för bloggarens mentala hälsa.

2009-08-17 @ 08:24:55
Hemsida/Blogg: http://www.keeta.se

Postat av: Sanna

Jag har inte tid att leta nu men hittar jag den bloggen som fick mig att må illa ska jag länka dig. Sinnessjukt vilken äcklig tjej eller grabbtjej.

2009-08-17 @ 10:59:17
Hemsida/Blogg: http://sancha.bloggagratis.se


Skriv gärna en kommentar här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du någon E-post? (visas inte)

Din hemsida/blogg kan du skriva här:

Kommentar:

Trackback